Recentie: Paasij van ‘T IJ

Een Klassieker!

Sinds 1989 brouwt ’t IJ jaarlijks het Paasij, in die tijd was het nog gebruikelijk dat er Paasbieren gebrouwen werden, dit is later veranderd naar lente/voorjaar/meibock. Bij onze zuiderburen worden overigens nog steeds ieder jaar Paasbieren gebrouwen.

 

Technische gegevens:

  • 7 v/v% Alc
  • Bitterheid: 30 IBU
  • Kruiden: Koriander en zoethout

 

Uiterlijk en geur:

donkergeel van kleur, schuimkraag die neerslaat tot een blijvend kraagje

licht kruidige geur

 

Smaak:

Zoet licht bitter bier, kruidig van smaak.

licht branderig in de keel bij de nasmaak.

 

Eindoordeel:

Niet voor niets al zolang ieder jaar te verkrijgen.

Een heerlijk bier om met Pasen en de rest van het (voor)jaar van te genieten.

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *