Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speciaal Bier Festival Bruisend Apeldoorn

7 september, 2014 @ 12:00 - 20:00

De 9e editie van het Speciaal Bier Festival in Apeldoorn.

Inmiddels draait de organisatie van dit internationale bierfestival alweer op volle toeren. Ludieke plannen worden gesmeed, beslissingen worden genomen en het programma begint alweer vorm te krijgen. De eerste brouwers hebben zich al weer aangemeld en de contacten met spectaculaire theater acts zijn in een ver gevorderd stadium. Al met al beloofd het een hele mooie editie te worden.

Er zal ook dit jaar weer veel aandacht zijn voor de kleine speciaal-bier brouwerijen, die op ons festival Acte de presence gaan geven. Zowel Nederlandse als ook Belgische brouwers maken hun opwachting.

Op zondag 7 September zal het marktplein weer omgetoverd zijn tot het grootste terras van Nederland, en om 12:00 uur zal het festival van start gaan. Natuurlijk is er weer gezorgd voor grote overkappingen en gezellig meubilair. Ook aan de kinderen wordt gedacht met weer een fantastisch kinderdorp.

Gedurende het hele festival zijn er doldwaze theateracts, te gekke optredens en veel gezellige muziek.

Het festival is gratis toegankelijk, en is een feestje voor t hele gezin. Ook voor een lekker hapje kunt u op het festival terecht bij 1 van de verschillende eet tentjes, welke een heerlijk divers aanbod verzorgen. Het festival eindigt om 20:00 uur.

Comments

comments

Gegevens

Datum:
7 september, 2014
Tijd:
12:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Marktplein
Marktplein
Apeldoorn, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *