BrewDog’s eigen bottle shop vandaag geopend

98b696b594c16c1a82a47524975328e3_3169Vanaf vandaag heeft de Schotse brouwerij BrewDog zijn eigen bottle shop! Een bierwinkel gevestigd in hartje Londen nabij King’s Cross station. Het gaat hard met BrewDog, de populaire brouwerij groeit als kool, na diverse BrewDog pubs in de UK zijn er nu ook al pubs in Zweden, Braziel en Japan. Nu de eerste Bottle Shop genaamd BottleDog geopend is zullen er hier ook meer nog van gaan volgen.

BottleDog in Londen heeft 250 bieren in zijn assortiment inclusief BrewDog’s eigen bieren. Daarnaast vind je in de shop ook bieren van andere Engelse en internationale brouwerijen. Verder heeft de shop ook nog 4 bieren op de tap waar bezoekers hun “Growlers” kunnen laten vullen om mee naar huis te nemen, iets wat in de VS veel wordt gedaan.

De prijzen in de shop zullen in verhouding gelijk zijn aan de webshop van Brewdog .
Ook zal de winkel enkele thuisbrouw apparatuur en benodigdheden verkopen. De planning is dat er met regelmaat kleine proeverijtjes georganiseerd worden om de klant bekend te laten worden met speciaalbieren van over de hele wereld.

Ook in Glasgow en Manchester zullen in de nabije toekomst BottleDogs geopend gaan worden. Verder zullen er nog 10 BrewDogs pubs bij gaan komen het komende half jaar. Laten we hopen dat Brussel daar dan eindelijk bij gaat zitten.

Brewdog_bottleshop-74-26

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *