Café de Troubadour viert met Brouwerij de Molen ambassadeurschap

Op zaterdag 24 maart, vanaf 15.00 uur tot ergens de ochtend daarop, viert Café de Troubadour aan de Capucijnenstraat 54 in Tilburg samen met Brouwerij de Molen hun benoeming tot ambassadeur van deze brouwerij.

Met een onthulling, een proeverij, tap take over en live muziek.

Café de Troubadour toont zich volgens Brouwerij de Molen een fantastisch ambassadeur van craft beer in het algemeen en Brouwerij de Molen in het bijzonder.

Voor een brouwerij als De Molen is het van groot belang dat cafébezoekers, die op zoek zijn naar nieuwe geur en smaak belevingen in het genieten van bier, enthousiast en vakkundig worden geadviseerd. ‘

Wat dat betreft is De Troubadour een voorbeeld!’ aldus Jasper Zegveld van Brouwerij de Molen. ‘voor ons als brouwerij betekent het toekennen van het ambassadeurschap aan De Troubadour het erkennen van de waarde dat een café met zulke bezielde enthousiaste bierkenners voor ons heeft.

Wij brouwen veel verschillende stijlen bier, met nog meer verschillende smaken en de medewerkers van De Troubadour adviseren hun gasten onnavolgbaar.’

Het Tilburgse café, dat in 2015 haar 100 jarig bestaan vierde en Brouwerij de Molen verdiepen hiermee hun toch al hechte verkering tot een serieuze relatie.

En iedereen weet: daar komen mooie dingen van. Het assortiment Molenbieren op fles is vergroot, er zal altijd een bier van De Molen uit een van de taps stromen en er zullen regelmatig speciale releases en evenementen zijn.

Vanaf nu dus nog vaker genieten van een Vuur & Vlam, Bommen & Granaten, Hel & Verdoemenis, Amarillo, Hop & Liefde of Tsarina Esra, om eens wat voorbeelden te noemen.

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *