Het eerste Gin and Beer Festival in Breda

Het eerste Gin and Beer Fest is een feit! Na een fantastische 1ste editie van het Hop On Hop Off Festival zijn de organisatoren terug met een geweldig nieuw concept, namelijk: Gin and Beer Fest. Proef verschillende gin-tonics, speciaalbieren en haal een hapje bij een van de heerlijke foodtrucks. Er zijn allerlei zit- en loungeplekken waar DJ’s en Live muziek aanwezig zijn voor de muzikale ondersteuning. Op vrijdag 2 en zaterdag 3 november 2018 wordt Strand Binnen omgetoverd tot dé Gin and Beer tempel van Breda.

Maak kennis met zeer veel gin merken uit binnen- en buitenland. Verschillende makers vertellen daarbij over hun vak. Hierbij komen alle facetten van het ontwikkelen, distilleren, verpakken en geschiedenis van gin, tonic, jenever, vodka en cocktails aan bod.
Bij lekker drinken hoort goed eten. Daarom zijn er diverse foodtrucks aanwezig met uiteenlopende gerechten. Broodje biefstuk met trüffelmayonaise, borrelplank, saté, Franse worst, Tasty Piadina en nog veel meer lekkers.

Locatie

Achter de duinen begint een andere wereld. Daar laat je alles los. Strek je uit in een strandstoel of gaat feesten in de club. Strand Binnen Breda wordt de tempel voor de grootste verzameling gin die ooit in Breda is samengebracht. Daarom is Strand Binnen Breda de locatie voor Gin and Beer Fest zijn. Nog één keer de zomer terug halen en er met ze alle twee onvergetelijke dagen van maken.

Praktische gegevens:
Gin and Beer Fest 2018
Vrijdag 2 en zaterdag 3 november: 15.00 – 23.00 uur.
Entree + glas is €5,-
Strand Binnen, Slingerweg 76, 4814 AZ Breda
www.facebook.com/GinandBeerFest/

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *