Hertog Jan proost op de lente met ludieke marketingcampagne LenteProost

Hertog Jan LenteproostGroen gras in je voortuin, korte rokjes op straat, lammetjes in de wei en een kriebel in kruis: hoewel we nou niet bepaald zijn doodgevroren en ingesneeuwd de afgelopen winter, is de start van de lente altijd weer een feestje. Dat feestje vieren we dit jaar 21 maart, dan start de astronomische lente. Voor brouwers altijd weer een goed moment om hun lentebock te vermarkten.

LenteProost

Hertog Jan is dit jaar kampioen originaliteit: via de campagne ‘LenteProost’ roept het alle Nederlanders thuis en in café’s op 21 maart stipt 21:03 te proosten met een LenteBock. Precies op dat tijdstip zal Hertog Jan’s brouwmeester Gerard van den Broek zijn proost live streamen naar je mobiel, tablet of ander beeldscherm waar een browser op past. Uiteraard is het de bedoeling dat je op zijn teken, samen met hem en de rest van Nederland het glas heft en het magische woord roept.

Via de speciale campagnepagina op Facebook kun je je opgeven als deelnemer. Je ontvangt dan op de bewuste datum om 20:55 een link naar de live stream. Ook café’s kunnen zich inschrijven en bovendien kun je zoeken op het dichstbijzijnde deelnemende café.

 

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *