Nieuwe bierapp in aantocht: BeerPic

rate-beer-300x300Wereldwijd zijn er honderden verschillende soorten bier. Dan kan het weleens voorkomen dat je niet precies weet welk bier het lekkerste zou moeten zijn. Binnenkort is er een app die je daarbij een handje kan helpen: BeerPic.

Door het gebruik van augmented reality kan BeerPic jou precies vertellen wat voor score deze krijgt op www.RateBeer.com. RateBeer is één van ’s werelds meest toonaangevende websites op het gebied van (speciaal)bieren. Ze staan al jaren bekend om hun uitgebreide database met bierrecensies geschreven door gebruikers van over de gehele wereld.

Het principe van BeerPic is simpel: je houdt je bieretiket voor de lens van je telefoon en de bijbehorende RateBeer-score verschijnt in beeld. Handig als je dus weer eens bij de slijter niet weet welk biertje zéker mee naar huis moet…

Eens bekijken hoe dat nou in het echt in zijn werk gaat? In het onderstaande filmpje geeft Joseph Tucker, Executive Director bij RateBeer, alvast een kleine sneak preview.

Voorlopig is de app nog in ontwikkeling. We moeten dus nog even geduld hebben voordat we met BeerPic aan de slag kunnen. De app zal beschikbaar zijn voor zowel iPhone, als Android.

Comments

comments

One thought on “Nieuwe bierapp in aantocht: BeerPic”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *