Avond over bier en vrouwen bij Brouwerij Het Anker

“Mannen weten waarom..”

AnkerDaar zijn ze het bij de brouwerij Het Anker in Mechelen niet mee eens. Donderdag 20 maart zal daar ’s avonds een bier-avond gehouden worden met als thema bier en vrouwen. Het Anker heeft elke 3e of 4e donderdag van de maand een thema avond die zich toespitst op bijvoorbeeld bier en kaas, bier en wijn, bier en whiskey.

Op deze donderdag zullen ze in samenwerking met “Vrouwen&Bier” het gaan hebben over de rol van vrouwen in de biergeschiedenis. En over de rol van de vrouw tegenwoordig in de bierwereld. Geen mooiere plek dan Het Anker. Vroeger brouwden de zusters daar van het ziekenhuis namelijk hun eigen bier. Vanuit de brouwerij is er nog zicht op het begijnhof.

vrouwen en bier

“Vrouwen&Bier” is opgericht door Sofie van Rafelghem. Zij is journalist, docent, biersommelier en hobbybrouwer. Naast het verhaal wat ze verteld zal ze ook bier en spijscombinaties aanbevelen aan de gasten.

Deze avond is helaas al vol maar in september is er een herhaling. De bijeenkomst is dan op 18 september bij de brouwerij Het Anker.

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *