Bierlab.nl lanceert speciaalbierabonnement voor de bierliefhebber

Logo_Liggend_PNG_websiteSpeciaalbier zit in de lift, er wordt steeds minde pils gedronken in Nederland, maar de vraag naar speciaalbier neemt toe. Ook komen er steeds meer microbrouwerijen bij in Nederland. Er is iets gaande op de biermarkt, de Nederlander heeft minder te besteden en kiest daarvoor liever voor een speciaalbiertje waar hij van geniet dan dat hij zijn geld uitgeeft voor een veel te dure pils in de horeca.

Bierliefhebbers Bart Baeschnitt en Ralph van Bemmel wilde hier wat meer mee gaan doen. Hoe kunnen we Nederlanders verder op ontdekkingstocht krijgen op het gebied van speciaalbier?
Bierlab.nl  werd het. Een abonnementsdienst waar je maandelijks een goed geselecteerd bierpakket thuis ontvangt met bijzondere speciaalbieren. Bart Baeschnitt vertelt:  “We houden de drempel laag en hebben voor iedereen een geschikt pakket en abonnement”. Ook wordt er aandacht besteed aan de herkomst en oorsprong van de bieren.  “We willen graag dat mensen hun eigen voorkeuren leren ontdekken”, vertelt Ralph van Bemmel.

Buiten de Nederlandse en Belgische bieren kijkt Bierlab ook verder, uit Schotland, de Verenigde Staten en Italië komt bijzonder speciaalbieren. Ook deze bieren zul je regelmatig terug kunnen vinden in de pakketten. Een tipje van de sluier wordt er al opgelicht: “De komende twee maanden vind je uit elke Nederlandse provincie een bier in het pakket.”

BierLab is vanaf vandaag online te vinden op BierLab.nl

bier1

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *