Brouwerij Kompaan gaat verhuizen

Verhuizing Kompaan

Kompaan heeft een 30HL brouwhuis aangeschaft en hiervoor een nieuwe locatie gevonden. Per april 2015 start de verbouwing en zal parallel de verhuizing plaatsvinden. Het betreft een nieuwe locatie van 900m2 aan de Haagvliet in Den Haag. De 200m2 buitenruimte op deze nieuwe locatie bieden ruimte aan zowel de brouwerij als het proeflokaal.

Met de boot

De locatie ligt aan de Haagvliet ofwel Trekvliet, ook op het Haagse industrieterrein Binckhorst gelegen. Het stelt je in de gelegenheid om met de boot af te komen naar de brouwerij. Ook openbaar vervoer, de fiets of auto behoren tot de mogelijkheden.

De planning is dat juli 2015 alles gereed moet zijn en dat het proeflokaal open is voor publiek.

Verhuizing KompaanDe vrienden Jasper Langbroek en Jeroen van Ditmarsch zijn in Den Haag op het industrieterrein de Binckhorst de brouwerij Kompaan begonnen. Op 1 april 2012 is het eerste bier gepresenteerd: Kompaan 20 (Bondgenoot),  een blond bier met een bittere afdronk. Kompaan heeft 5 vaste bieren in het assortiment; Kompaan 20 (bondgenoot), Kompaan 39 (bloedbroeder), Kompaan 45 (vrijbuiter), Kompaan 58(handlanger) en de Kompaan 070 Kameraad. Van de Bloedbroeder en de Vrijbuiter heb je ook nog barrel aged versies die gerijpt zijn op; Jack Daniels, Wild Turkey en Bunnahabhain vaten. Verder maken ze ook nog eenmalige bieren zoals de Black coffee IPA en de Gevleugelde Kameraad.

 

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *