Creatief met Warsteiner bierflesjes

Zes internationale kunstenaars met een passie voor galerie en street art, lieten hun creativiteit los op een Warsteiner bierfles en creëerden samen met Warsteiner de ‘Warsteiner Art Collection’. De collectie wordt vanavond gepresenteerd in de TON TON club in Amsterdam om 19.00 uur.

Art Collection Low Res

De Art Collection is ontworpen in het teken van de 260ste verjaardag van het merk. Wilco Gersen, brand manager van Warsteiner Nederland: ‘Warsteiner heeft al jarenlang een band met kunst. De familie achter de brouwerij is fervent verzamelaar en liefhebber en Warsteiner heeft sinds een aantal jaren zelfs een eigen kunstprijs: de BLOOOM Award by Warsteiner. In Nederland steunt Warsteiner tal van kunstinitiatieven. Het werd tijd om een stapje verder te gaan en nu is een eigen kunstcollectie werkelijkheid geworden.’

Warsteiner

Warsteiner Premium Pilsener wordt sinds 1753 gebrouwen in het plaatsje Warstein in Sauerland. Inmiddels is de Warsteiner Brauerei de grootste private bierbrouwer van Duitsland. Het premium pilsener wordt gebrouwen in een van de modernste brouwerijen ter wereld en geëxporteerd naar meer dan 60 landen. Vanaf de 20ste eeuw is Warsteiner sterk verbonden met kunst, design en ”premium sports”.

Art bottle bemachtigen

De geselecteerde kunstenaars maken deel uit van een generatie die op een eigen manier vorm weet te geven aan hun expressies en hiermee gevestigde kunsttentoonstellingen ontwijkt. Iedere kunstenaar heeft op een eigen aluminium flesje zijn of haar eigen stijl weten over te brengen. Wie één van de zes Warsteiner Art Bottles wil bekijken kan naar het launch event komen: daar staat een vending machine waarmee je een special edition Warsteinerfles kan scoren.

Art Collection Low Res

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *