Rooie Dop en Ruig samen verder als Oproer
De Utrechtse brouwers Rooie Dop en Ruig hebben de handen ineengeslagen. Ze gaan samen verder als Oproer. Naast een brouwerij krijgt Oproer ook een eigen brewpub en restaurant.
Oproer betrekt vanaf half december een nieuwe brouwlocatie, vlak naast het station Utrecht Zuilen. De brewpub en restaurant openen vanaf 2016 hun deuren.
Brewpub Oproer
De brewpub zal naast de eigen bieren en collaborations ook een selectie bieren kennen vanuit de hele wereld. De focus ligt daarbij volgens hen op kwaliteit. Openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag, van 15.00 tot 23.00.
De locatie van Oproer
Restaurant Oproer
Het restaurant zal met name vegetarische gerechten serveren. De brouwers werken hiervoor samen met meerdere chefkoks, voor een gevarieerd en wisselend aanbod.
Crowdfunding
In de nabije toekomst start de brouwerij een crowdfundingcampagne voor de uitbreiding van de brouwerij en de brewpub. Geïnteresseerden hierin kunnen alvast een mail sturen naar info [at] oproerbrouwerij.nl. De brouwerij houdt hen dan op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.