Rooie Dop en Ruig samen verder als Oproer


Oproer

De Utrechtse brouwers Rooie Dop en Ruig hebben de handen ineengeslagen. Ze gaan samen verder als Oproer. Naast een brouwerij krijgt Oproer ook een eigen brewpub en restaurant.

Oproer betrekt vanaf half december een nieuwe brouwlocatie, vlak naast het station Utrecht Zuilen. De brewpub en restaurant openen vanaf 2016 hun deuren.

Brewpub Oproer

De brewpub zal naast de eigen bieren en collaborations ook een selectie bieren kennen vanuit de hele wereld. De focus ligt daarbij volgens hen op kwaliteit. Openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag, van 15.00 tot 23.00.

Brewpub Oproer

De locatie van Oproer

Restaurant Oproer

Het restaurant zal met name vegetarische gerechten serveren. De brouwers werken hiervoor samen met meerdere chefkoks, voor een gevarieerd en wisselend aanbod.

Crowdfunding

In de nabije toekomst start de brouwerij een crowdfundingcampagne voor de uitbreiding van de brouwerij en de brewpub. Geïnteresseerden hierin kunnen alvast een mail sturen naar info [at] oproerbrouwerij.nl. De brouwerij houdt hen dan op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.

Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *