Samen bouwen aan BierNetwerk: versterking gezocht!

BietNetwerk logoWij houden van bier. Die liefde voor bier heeft een paar maanden geleden geresulteerd in dit blog: BierNetwerk. Dat deden we toentertijd niet voor niets. We hebben ambitieuze plannen: we willen het toonaangevende jounalistieke platform voor speciaalbierliefhebbers worden. Voor veel minder doen we het niet.

En we geloven dat het kan.

We geloven dat het kan omdat er in de Benelux nog maar weinig echt vergelijkbare platforms zijn. Goede, journalistieke bierblogs zijn schaars, en we geloven dat er nog veel te winnen valt op dat terrein. We streven daarom naar een inhoudelijk sterk platform, dat op journalistieke wijze bericht over speciaalbier, de kleinere brouwerijen en niet in de laatste plaats de liefhebbers zelf.

Extra handjes

Maar we kunnen het niet alleen. Geen van ons kan zich helaas full-time met BierNetwerk bezighouden, ook onze rekeningen moeten betaald worden. Daarom kunnen we extra handjes heel goed gebruiken. Gastblogs, recensies, redactiewerk: we staan open voor allerlei bijdragen. Op terugkerende of eenmalige basis is: alle hulp is meer dan welkom.

(Thuis)brouwerijen: bouw mee!

Niet alleen redactionele hulp is welkom, ook als (thuis)brouwer kun je ons helpen. Door het sturen van recensie-sample van je nieuwe bier, bijvoorbeeld. Of door het tippen van onze redactie, wanneer je wat nieuws gebrouwen of te vertellen hebt, of een mooi evenement in de planning hebt staan.

Wil jij ons helpen met het opbouwen van een mooi BierNetwerk? Of weet je wellicht anderen die de vlag samen met ons hoog kunnen houden? We horen het graag van je!

Spreek ons aan op Facebook, Twitter, of stuur ons een e-mail op nils (at) biernetwerk.nl.

BierNetwerk zoekt jou!

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *