De Struise Brouwers vernieuwde webshop nu online

de-struise-brouwersOoit begonnen op een oude struisvogelboerderij kregen de Struise Brouwers in een relatief korte tijd wereldfaam met hun bieren. Brouwers Urban Coutteau, Carlo Grootaert, Phillipe Driessens en Peter Braem hebben sinds 2008 hun eigen lokatie in een omgebouwde school tot brouwzaal en proeflokaal in het dorpje Oost-Vleteren in West-Vlaanderen.
Vooral bij Amerikanen en Scandinaviërs verwierven ze enorme bekendheid via de website van Ratebeer.

Een relatief minimaal distributienetwerk zorgde ervoor dat de Struise bieren in eigen land maar ook in Nederland moeilijk verkrijgbaar was. Vorige maand werd eindelijk de nieuwe website van Struise gelanceerd, op www.struise.com vind je meer info over de brouwerij en hun bieren. Ook de webshop die al geruime tijd niet meer actief was is sinds deze week opnieuw online gegaan.  De Struise Yeastshop zoals ze het zelf noemen biedt een redelijke selectie van de op dit moment beschikbare bieren aan. Wetende dat de brouwcapaciteit van Struise zeer beperkt is, moet je er altijd snel bij zijn als je enkele bijzondere Struise bieren wilt aanschaffen. Een groot deel van hun assortiment zijn ‘Barrel Aged’ gerijpte bieren en daarom beperkt verkrijgbaar.  Het rijpproces duurt namelijk minimaal een jaar.

Via de Yeastshop, na dat je een account hebt aangemaakt, kun je de bieren bestellen. Ook wordt er geleverd in Nederland. De verzendkosten zijn acceptabel. De prijs van de bieren ligt wel iets hoger dan dat je ze zelf bij het proeflokaal koopt of bij enkele groothandels in Belgie. Maar goed, je hoeft er je luie stoel niet voor uit natuurlijk!

stuiseshop

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *