Untappd – Nu ook niveau’s voor locatie-badges

untappd-venue
Bij de meeste bierliefhebbers is natuurlijk de Social App, Untappd wel bekend. Voor diegene die niet de hele dag met hun smartphone in de handen lopen: Untappd is een app voor Android en iOS waarmee je kunt bijhouden welke biertjes je hebt gedronken, ze een waardering geven en voorzien van commentaar. Als je een biertje “in-checked” kun je er voor kiezen om dit te delen via facebook en twitter of gewoon alleen met je vrienden in Untappd zelf. Natuurlijk kun je reageren op check-ins van je vrienden of gewoon een toast (de Untappd versie van een “vind ik leuk”) verzenden.

Door verschillende bieren te loggen verdien je badges die variëren van een aantallen badge (bij bijvoorbeeld 25 verschillende bieren) tot badges voor het in-checken van 5 verschillende trappistenbieren en specials zoals het nuttigen van een bier op bijvoorbeeld oudejaarsdag (en veelal op Amerikaanse feestdagen).

Untappd wordt niet door alle bierliefhebbers geprezen want volgens velen is het te veel gericht op aantallen, maar dat is maar net hoe je het zelf wilt gebruiken. Niemand verplicht je om elk pilsje die je drink in te checken. Ik zelf vind het een leuke toevoeging en heb al aardig wat biertjes aan mijn wish list toegevoegd.

Een hele lange intro voor een tamelijk kort nieuwsbericht, maar nu is het duidelijk dat wij van BierNetwerk Untappd gebruikers zijn en dat je vaker nieuws hierover kunt verwachten op deze site.

Nu het nieuws. Aan sommige van de Venue Badges (te behalen door een locatie toe te voegen aan de check-in) zijn vanaf nu ook niveau’s toegevoegd. Van de volgende badges kun je nu niveau’s behalen.

  • Tailgater
  • Adventurer
  • Layover
  • Beach Bum
  • Hitting the Slopes
  • Find the Source
  • Bowl-A-Rama
  • Hotel Hopper
  • Taste the Music

De badges worden ook met terugwerkende kracht uitgedeeld, dus heb je al 10 keer een biertje in-gechecked in een hotel dan haal je bij de volgende check-in gelijk niveau 2 van Hotel Hopper. Natuurlijk moeten dit wel allemaal verschillende locaties zijn.

Untapped gebruiker? Laat je gebruikersnaam achter in een reactie.

Comments

comments

3 thoughts on “Untappd – Nu ook niveau’s voor locatie-badges”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *