Welkom

biernetwerkWelkom op BierNetwerk.nl

Op Donderdag 15 augustus zijn we na een korte overleg- en opbouwperiode online gegaan. Vrij snel dus en daarom zijn we ook nog druk bezig met het finetunen van de site. Zo wordt er op dit moment nog gewerkt aan een mooi logo en is onze facebook pagina ook net gelanceerd (vergeet ons dus niet te “liken”!).

Verwacht op deze site veel speciaalbier nieuws, informatie en recensies.

Speciaalbier is in Nederland steeds meer in opkomst, Nederlandse microbrouwerijen worden uit de grond gestampt, menig café heeft tegenwoordig een speciaalbier kaart en de rekken in de supermarkt worden steeds vaker gevuld met allerlei speciaalbieren. Maar waar wijnen zich nog redelijk beperkt houden tot de soort druif zijn er van bier duizenden varianten te brouwen, buiten de vele soorten hop, tarwe, mout, gerst, gist en waterbronnen die de smaak beïnvloeden zijn er nog enorm veel andere toevoegingen te gebruiken bij het brouwen van een bier.

Bier Netwerk richt zich op speciaalbieren over de gehele wereld, van Nederland en België tot Noorwegen, Mexico, Verenigde Staten tot aan Australië. Overal ter wereld zitten erg goede kleine brouwerijen verstopt die geweldige bieren brouwen. Deze bieren willen wij graag onder de aandacht brengen.

Voor bierliefhebbers door bierliefhebbers, daarom luisteren we ook naar jullie mening. Heb je vragen of opmerkinegn? Neem gerust contact op.

Veel bier plezier!

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *