BrewDog haalt £3 miljoen aan aandelen op in twee maanden

Brewdog aandelen planTwee maanden geleden stelde de brouwerij 42.000 aandelen beschikbaar met hun “Equity for Punks” plan. Fans van de brouwerij kunnen voor £95 per aandeel deze aanschaffen. En dan heb je niet alleen aandelen van de snelst groeiende brouwerij  in het Verenigd koninkrijk (een jaarlijkse groei van 167%) maar ook diverse voordelen in de webwinkel en BrewDog bars (zoals een levenslange korting van respectievelijk 5 en 10%)

Op de eerste dag werden al voor £1 miljoen aan aandelen verkocht en op dit moment is dus al £3 miljoen van de totaal beschikbare £4 miljoen verkocht. In 2011 haalde de brouwerij ook al  £2,2 miljoen en er zijn op dit moment al 10.000 verschillende investeerders met BrewDog aandelen.

Maar wat doet de brouwerij allemaal met dit geld? Naast de mogelijkheid de brouwerij nog meer te kunnen laten groeien staat ook het openen van nieuwe internationale bars op de planning. Op dit moment heeft BrewDog al 11 bars in het Verenigd Koninkrijk en een in Stockholm. De komende 12 maanden wil het bedrijf ook vestigingen openen in Brussel, Sao Paulo, Tokyo en New Delhi.

Laten we hopen dat het goed blijft gaan met de brouwerij en dat we in de toekomst ook een BrewDog bar in Nederland kunnen verwelkomen.

Zelf aandelen kopen van BrewDog? Kijk hier voor meer info.

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *