Brewdog opent dit jaar pub in Brussel en zoekt locatie in Nederland

IMG_1383

Brewdog gaat dit jaar een pub openen in Brussel, voor Nederland zijn ze op zoek naar een geschikte locatie. Dat meldt de brouwer op de eigen website. In het bericht onthullen de Schotten de pubplannen voor het komende jaar en roepen ze de lezers op te helpen in de zoektocht naar geschikte locaties.

The great Brewdog international bar hunt

Onder de naam ‘The great Brewdog international bar hunt’ begint Brewdog het jaar goed. Hun belangrijkste doelstelling voor dit jaar is een pub openen in Berlijn, een project dat al achttien maanden loopt. De Schotten hebben nog steeds de perfecte locatie niet gevonden, die naast een pub ook ruimte moet bieden aan een brouwerij.

Ook de Verenigde Staten moeten eraan geloven in de plannen van Brewdog. Ze achtten de tijd rijp om ook dat land te veroveren met hun experimentele bieren. Ze zoeken een geschikte locatie voor een pub en brouwerij aan zowel de oost- als de westkust van de ‘States’.

Potentiële locaties

Het belangrijkste nieuws voor ons is natuurlijk het noemen van Nederland in de lijst met potentiële publocaties. Helaas nog geen concrete plannen, maar het biermerk staat open voor een mooi pand en goede kandidaten die de toko willen runnen.

In België lijken ze het wat dat betreft beter voor elkaar te hebben. Brussel wordt genoemd in een lijst met steden die voor dit jaar op de planning staan. Echter noemt Brewdog nog geen precieze locatie of openingsdatum.

Meer informatie

Wij houden het nieuws over met name de Nederlandse locatie en de pub in Brussel uiteraard goed in de gaten. Op de website van Brewdog kun je terecht voor het adres waar je je locatiesuggesties naar toe kunt sturen of je kunt aanmelden als geschikte kandidaat.

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *