Mechelse ijssalon maakt Maneblusser-bier roomijs

maneblusserMet dit heerlijke zomerweer grijpen veel mensen maar al te vaak naar een verfrissend biertje op het terras, maar als het het zonnig wordt heb je misschien meer trek aan een bolletje ijs of een beste sorbet. In Mechelen hoef je nu niet meer tussen deze twee te kiezen. Je haalt gewoon een Maneblusser roomijsje bij ijssalon Appassionato.

Eigenaar wou voor de Hanswijkcavalcade (een historisch-religieuze stoet waarvan de processiereuzen van de Ommegang zijn opgenomen in de representatieve lijst van immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid, van UNESCO) die maar eens in de 25 jaar plaatsvindt, iets speciaals doen en na lang brainstormen kwam hij op het idee zijn roomijs te combineren met het Mechelse stadsbier Maneblusser.

Maneblusser is een verfrissend lichtblond bier met een vleugje citrus aroma. Brouwerij Het Anker heeft het bier onlangs  opnieuw gelanceerd met een fraai nieuw etiket en dito homepage. Een actie die de brouwerij geen windeieren heeft gelegd, de vraag naar het bier is sindsdien enorm gestegen en is inmiddels dan ook op meer dan 150 verkooppunten te verkrijgen.

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *