Mikkeller en Mastodon maken Mother Puncher

Op dinsdag 30 juni wordt het nieuwe bier van Mikkeller gepresenteerd in de Deense WarPigs bar. Op zich geen heel groot nieuws want zoals bekend brouwt meneer Mikkeller nogal wat verschillende bieren. Maar de eigenzinnige brouwer heeft deze keer een bier gemaakt met de minstens zo eigenzinnige metal band Mastodon. De leden van de band zullen dus ook aanwezig zijn bij de release party.

mastodonMother Puncher

Aangezien een releaseparty nogal ver is voor ons Nederlanders zijn veel meer geïnteresseerd in het bier. Mother Puncher, vernoemd naar een nummer van Mastodon, is een Farmhouse IPA gebrouwen met passie fruit. En dat is eigenlijk het enige wat wij tot op heden over het bier konden vinden.

Het is overigens niet de eerste keer dat er een bier gemaakt wordt in samenwerking met de band Mastodon, Signature Brewing deed het al eerder in de vorm van een Double Black IPA. Meer daarover hier.

Eerder deze maand was er overigens ook al een releaseparty in de Mikkeller bar voor het bier Nuclear Hop Assault, een Imperial IPA gebrouwen in samenwerking met de legendarische Thrash band Nuclear Assault.

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *