Mr Trotter’s Great British Chestnut Ale gelanceerd

trotterbeer0813Mr Trotter’s Great British Chestnut Ale (4%) is gelanceerd op fles en zal vanaf september ook op vat beschikbaar zijn in Engelse pubs.

Ontwikkeld door het team achter de Mr Trotter’s Great British Pork Crackling en gebrouwen door de Lancaster Brewery is dit het enige kastanjebier dat in het Verenigd Koninkrijk gebrouwen en gebotteld wordt. De zoete geroosterde kastanjes en de gemoute Maris Otter gerst zorgen voor een prettige mix.

De kastanjes moeten zorgen voor een romige noten en honing smaak, welke in balans worden gehouden door de Cascade en Bramling Cross hop. Het bier heeft een diepe zuurdesemaroma en smaakt zwaarder dan je zou verwachten van een bier met slechts 4% alcohol.

Uiteraard gaat het bier perfect samen met de Mr Trotter’s Great British Pork Crackling en wordt het beste licht gekoeld gedronken met 10 a 12 graden.

De Ale is nu verkrijgbaar in Booths Supermarkten en via de Mr Totter’s webshop. De shop verzendt op dit moment alleen naar het vaste land van het Verenigd koninkrijk maar klanten die daar buiten kunnen contact opnemen via email of telefoon.

 

Comments

comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *