Stout day 2013

porterstout (1)Het belooft een donkere vrijdag te worden vandaag, en dat heeft dit keer niks met het weer te maken maar alles met het feit dat het International Stout Day is vandaag! Voor de 3de keer wordt het bestaan van dit donkere bier gevierd, al is het ons niet geheel duidelijk waar dit initiatief vandaan komt doen we natuurlijk graag even mee. Ook op de officiële (?) site worden we niet veel wijzer dan dat er in het buitenland aardig wat evenementen gehouden vandaag.

Natuurlijk valt er op deze dag ook weer een eenmalige badge te verdienen met de social drinking app Untappd. Gewoon een stout drinken en inloggen vandaag is genoeg.

En als je dan een stout drinkt vandaag of een stout gerelateerd bericht plaatst op twitter of  facebook vergeet dan niet de officiële hashtag #stoutday te gebruiken. Ik ga in ieder geval eens even kijken wat er nog in de kelder staat aan stout, want dit is natuurlijk een mooie dag om even iets bijzonders te voorschijn te halen. Laat vooral ook even weten in een reactie hieronder of op facebook welke stout er bij jullie op de planning staat vanavond (of wellicht vanmiddag al).

En als je het nog niet weet kun je altijd even tussen onze recensies kijken:

Cuvee Delphine – Stuise Brouwers

Hercule Stout – Brasserie Ellezelloise

Imperial Russian Stout – Emelisse

StoutDay2013

Comments

comments

One thought on “Stout day 2013”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *